четверг, 21 мая 2020 г.

Тема: Професії

Доброго дня шановні батьки та мої маленькі друзі!

Сьогодні хочу звернути Вашу увагу на важливість розширення та поглиблення знань дітей про професії. Адже ознайомлення дітей з працею дорослих відбувається вже в молодшому дошкільному віці, коли діти через казки, спостереження за працею дорослих, спілкування з дорослими, засоби масової інформації дізнаються про різні професії.

Дитина вже в дошкільному віці стикається з економічними проблемами в сім'ї. Дорослі часто не замислюються над цим, вважаючи дитину ще малою. Проте основи фінансової грамотності слід закладати ще в дошкільному віці. Що більше вмінь і навичок отримає дитина в дошкільному віці, то ліпше вона знатиме й оцінюватиме свої можливості в дорослому житті.

Залежно від здібностей, психологічних особливостей темпераменту й характеру дитини, від виховання і прищеплення ді­тям ціннісного ставлення до праці у них формується система знань про професії, інтерес і ставлення до певних видів діяльності.

Джерело: Квасилівський ЗДО

Отож, пропоную Вам з дітками переглянути дитяче відео про професії - мультик "Вчимо професії українською".

Наші дітки завжди із великим задоволенням розгадують загадки. Сьогодні Вашій увазі дитяче відео "Загадки про види професій."


А ще для малят цікава вікторина "Назви професію", в якій дітки зможуть закріпити та перевірити свої знання по даній темі.

Успіхів у вихованні та розвитку Ваших діток.
Цікавого перегляду, всім Вам міцного здоров'я та бадьорого настрою. До зустрічі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий